Skip to Content

Neix Giswater, l'evolució del projecte INPcom (03/14)

El dia 11 de març es presenta a l'ETSECCPB, el projecte de software lliure Giswater, una evolució de l'eina de comunicació INPcom desenvolupada per Tècnicsassociats, que té com a principal novetat la incorporació al projecte del grup de recerca GITS de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Personal de la UPC i de Tècnicsassociats imparteixen cursos a São Paulo (03/14 i 05/14)

L'Associació Brasileira d'enginyeria ambiental, secció de São Paulo www.abes-sp.org.br conjuntament amb el Departamento de Águas e Energía Elétrica del Estado de São Paulo www.daee.sp.gov.br inviten al Sr. Allen Bateman i al Sr. Vicente Medina de l'Universitat Politècnica de Catalunya, així com al Sr. Xavier Torret i al Sr. Josep Lluís Sala de TECNICSASSOCIATS, a la realització de dos cursos d'hidrologia i hidràulica urbana i fluvial amb l'ús de tecnologies lliures i gratis.

La plataforma de formació ‘on line’ gvSIG training obre nova convocatòria de cursos adreçats a la gestió municipal (02/14)

El renovat portal de formació ‘on line’ gvSIG training, obre convocatòria de cursos pel primer trimetre de 2014. Entre l’oferta publicada, es troben els cursos aplicats a la gestió municipal creats i impartits per TÈCNICSASSOCIATS.

Tècnicsassociats col.labora amb la primera edició de curs del CTC: Principis bàsics dels UAV (09/14)

L'aplicació de le sol.lucions GIS en el mon dels UAV son la temàtica a desenvolupar per les dues sessions previstes del curs de principis dels UAV.

El mateix s'imparteix durant la tercera setmana del més de setembre a les instal.lacions de Moià del CTC i comptarà amb la participació dels millors experts en la matèria.

Nova edició del curs bàsic de gvSIG aplicat a la gestió municipal (12/13)

Durant el mes de desembre de 2013, es realitzarà a Granollers una nova edició del curs bàsic de gvSIG aplicat a gestió municipal impartit per personal de TECNICSASSOCIATS, en els seus mòduls bàsics B1 i B2.

Consultar Pla Docent i Condicions econòmiques

Released the last stable version of INPcom (v.1.8.0)

The version 1.8.0 of INPcom, the comunication tool for programs EPANET and EPA SWMM, is already avaliable from http://www.tecnicsassociats.com/web/en/inpcom.

Syndicate content


Aquest vincle no va enlloc
by Dr. Radut